Alapítók

Berencsi Bence

Okleveles gépészmérnök és minőségügyi szakmérnökként 20+ év tapasztalattal rendelkezem a minőségmenedzsment és megfelelőségértékelés területén.
Több egyetemi kurzus oktatója vagyok az ipari gépek CE jelölésével és biztonságával kapcsolatos témákban, valamint rendszeresen adok elő konferenciákon, egyéb szakmai rendezvényeken.
A Magyar Szabványügyi Testület több bizottságában részt veszek szabványalkotási feladatokban, valamint tagja vagyok a Magyar Mérnöki Kamarának.
A SAASCO Tanácsadó és Mérnöki Iroda alapítója és ügyvezetője vagyok, valamint egyes projektekben tanácsadóként, vizsgálómérnökként és trénerként is részt veszek.

Juhász Attila

Okleveles gépészmérnök vagyok. Az iparban szerzett 15 éves gyártási tapasztalatok után, 2015-ben kezdtem el foglalkozni a minőségirányítási rendszerek kialakításának és működtetésének kérdéseivel. 20+ év gyakorlat rendelkezem az orvostechnikai eszközök EU szabályozási és minőségirányítási területein. Ez a tapasztalat mind a ipari alkalmazásra, mind a kapcsolódó tanácsadási területekre is kiterjed. Több mint 20 éves ISO 9001/ISO 13485 auditori tapasztalatom is rendelkezem. A Magyar Szabványügyi Testület orvostechnikai és gyógyászati villamos készülékek munkacsoportjának tagjaként részt veszek a szabványosítási munkában.
A SAASCO Tanácsadó és Mérnöki Iroda Orvostechnikai Eszközök Divíziójának vezetője vagyok. Számtalan nyílt képzést fejlesztettem és adtam elő, illetve részt veszek a gyakorlati tanácsadói munkában is.

Karászi Zoltán

Villamosmérnökként és közgazdászként mindig törekedtem az összetett gondolkodásmódra. E kombinációnak a középpontjában mindig egy aktív és intelligens ember áll, legyen az egy kreatív elme, egy rendszernek az őre vagy egy termék felhasználója.

A leglényegesebb, hogy azon szervezetek fejlődéséhez - amelyekben részt vettem vagy amelyeket alapítottam - szakmai karrierem során rendszerint azzal tudtam hozzátenni, hogy megkérdőjeleztem a status quo-t, új utakat kerestem megosztva a fellelt tudást, ezeket a cégeket mindeközben tudatos növekedés felé vezetve a “újítani szükséges, ám élni nem “ elvet gyakorolva.

Ügyvezető

Lóth Ágoston

Műszaki menedzserként a úgy gondolom, hogy egy területet akkor lehet hatásosan, vevő orientáltan és gazdaságosan üzemeltetni, ha a vezető rendelkezik a szükséges műszaki és menedzsment tudással is egyszerre.

Az elmúlt 7 évben különböző projektvezetői pozíciókban dolgoztam mely során a céljaink elérése érdekében a fókuszt a csapategység kialakítására a szinergiák kihasználására és a rendszerek minél magasabb fokú automatizálására fektettem. Jellemző rám, hogy innovatív megközelítéssel állok minden feladathoz, nem félek az ismeretlentől, szívesen foglalkozok olyan projektekkel, amiket a koncepció építéstől kezdve kell felépíteni és sikerre vinni.

Tasnádi Gábor

Küzdő, motivált, lelkes mérnök -közgazdászként, 7 év vezetői tapasztalattal rendelkezem. Elkötelezetten dolgozom a cég növekedéséért, mindezt erős HR és stratégiai fókusszal/irányultság mellett teszem, a tulajdonosok, a munkavállalók és az ügyfeleink elégedettsége érdekében.
A vezetői hitvallásom: Energikus és inspiráló vezető vagyok, azért hogy a csapatom követni tudjon hasonló dinamizmussal és motivációval a közös célunk elérése érdekében. A munkavállalókra fókuszálok, hogy ezáltal ők is tudjanak a hatékony és magas minőségű munkavégzésre koncentrálni az ügyfeleink érdekében.